Vertrek naar de west
Door: Bjorn Nachbahr
Blijf op de hoogte en volg Bjorn
26 Januari 2008 | Nederland, Den Helder
Veel plezier
Bjorn
26 Januari 2008 - 22:20
Nico:
Goede reis & behouden vaart.... we houden contact / groeten aan het hele team. Nico -
27 Januari 2008 - 11:19
Ruub:
Ben benieuwd... :-) -
27 Januari 2008 - 13:22
Barry En Marjolein:
He man,
heel veel plezier en succes de komende maanden, geniet er ook vooral een beetje van! Niet zeeziek worden...enne...we zijn benieuwd naar de eerste foto's!
Groetjes Barry en Marjolein
27 Januari 2008 - 14:09
Myrthe:
Heel heel heel veel plezier en mooi weer gewenst.
Dikke knuffel -
27 Januari 2008 - 15:13
Inge En Hans:
Veel plezier en we zijn benieuwd!!
groetjes! :) -
27 Januari 2008 - 15:21
Harmen En Lianne:
Veel succes de komende tijd! Geniet er van. Ben benieuwd naar je eerste update.
Groet,
Harmen en Lianne -
27 Januari 2008 - 15:56
Anita:
Nou Bjorn, we hebben gezwaaid tot we niet meer konden en we geen idee hadden wie er nog stond te zwaaien. Nogmaals veel plezier, geniet er ook van. -
27 Januari 2008 - 16:15
Michael:
Goede reis! Ik ben erg benieuwd naar je updates op deze website. -
27 Januari 2008 - 18:47
Anja:
Hoi liefie,
Ik heb je alweer heel even gesproken na je vertrek, maar helaas viel de verbinding weg (het zal weer eens niet zo zijn!). Wacht op je volgende bericht. Ik wens je heel veel plezier en geniet ervan!!! x Anja -
29 Januari 2008 - 10:18
Ingrid:
Hoi Bjorn!
Weer indrukwekkend dat hele gebeuren in Den Helder zondag. Gelukkig was het lekker weer maar toen jullie schip wegvoer werd het ineens bewolkt en koud! Hopelijk geen voorspelling voor de komende maanden voor ons. Jij gaat lekker de zon tegemoet, geniet ervan, bewaar een beetje voor ons en neem straks wat mee terug!Maak zoveel mogelijk foto's en filmpjes zodat we hier kunnen volgen waar je allemaal mee bezig bent oké? Liefs en een dikke knuf, Ingrid